Contact

Dag van de Stilte 2019

Op zondag 27 oktober 2019, de laatste zondag van oktober vindt voor de negende keer de Dag van de Stilte plaats. Het doel van deze jaarlijks terugkerende themadag is om de waarde en werking van stilte en innerlijke rust onder de aandacht te brengen van een zo breed mogelijk publiek.

Op de Dag van de Stilte kunnen vele mensen deelnemen aan één of meer van de ruim honderd stilteactiviteiten die door het hele land worden aangeboden. Stilte-activiteiten waarin je de stilte buiten én in jezelf kunt beleven. Ze staan per provincie vermeld op website www.dagvandestilte.nl. 

Onderzoek
Met het bedrijf SoundAppraisal doen wij in samenwerking met Stichting Groene Hart en Stilte ned. werk NL onderzoek naar stille en stiltegebieden in NL. Dit om zo het belang en aandacht voor deze gebieden beter te kunnen duiden.
Op de Dag van de Stilte kunt u een Stiltegebied bezoeken en ons via de gratis te downloaden MoSART app laten weten wat u van het gebied vindt. Meer informatie over dit onderzoek kunt u vinden op de website Stiltegebieden.

Bedankt alvast voor uw belangstelling en deelname.

Erik Roelofsen
Directeur NSG